Tuesday, December 30, 2008

CHRISTMAS 08!

 

 

 

WE ALL HAD A WONDERFUL CHRISTMAS THIS YEAR! THE KIDS GOT WAY TOO MUCH STUFF AS USUAL. WE STARTED OUT WITH CHRISTMAS AT JASON'S FAMILY, THEN MY PARENTS AND THEN AT HOME FOR SANTA TO COME VIST! I HOPE EVERYONE HAD A WONDERFUL CHIRSTMAS AND I ALSO HOPE EVERYONE HAS A WONDERFUL NEW YEAR!
Posted by Picasa

CHRISTMAS 08

 

 

 

THESE 3 GIFTS FOR CHRISTMAS WERE THERE FAVORITE!
Posted by Picasa

Thursday, December 18, 2008

SANTA AT THE BASS PRO SHOP!

 

MR. DAVID GOT BRAVE AND TOOK ALL 3 KIDS TO THE BASS PRO SHOP BY HIS SELF... THE KIDS HAD A GREAT TIME FROM WHAT I HEAR AND TO TOP IT ALL OFF THEY EVEN GOT TO SEE SANTA! THANK YOU MR. DAVID FOR TAKING US!
Posted by Picasa

Sunday, December 7, 2008

MORGAN AND HER FRIENDS!

 

SATURDAY WAS P.G. CHRISTMAS PARADE AND MRS. LYNN'S SCHOOL OF DANCE GOT TO RIDE IN THE PARADE. HERE ARE A FEW PICS OF THE GIRLS GETTING READY TO RIDE AND THROW OUT CANDY!
Posted by Picasa

JACOB AND THE DEER...

 

OVER THANKSGIVING HOLIDAYS WE WENT DOWN TO SOME OF OUR FRIENDS AND JACOB GOT TO GO DEER HUNTING WITH MR. DAVID AND THIS IS WHAT THEY CAME BACK WITH...JACOB WAS SO EXCITED! THANK YOU MR. DAVID FOR TAKING JACOB HUNTING WITH YOU HE HAD A BLAST AND CANT WAIT TO GO BACK!
Posted by Picasa

Morgan's Birthday pictures!

 

 

 

 

These are pictures from Morgan's 4th Birthday Party! Sorry so late on posting but we have been busy... I will try to get caught up...
Posted by Picasa